Voedselinzamelingsacties

17 september hebben wij een inzamelingsactie gehad bij de Dekamarkt Middenwaard, hier hebben wij maar liefst 20 bananendozen vol voedsel gedoneerd gekregen. Hier kunnen wij alleen maar dankbaar voor zijn. omdat wij op dit moment druk bezig zijn met voedsel inzamelen voor de feestdagen zal het tijdelijk opgeslagen worden zodat wij prachtige kerstpakketten kunnen samenstellen zodat onze leden ook fijne feestdagen hebben.

01 oktober hebben wij een inzamelingsactie gehad bij de Dekamarkt in Sint Pancras, hier hebben wij 30 bananendozen vol voedsel ontvangen. ook deze donatie zal gebruikt worden voor de kerstpakketten aangezien wij ondertussen ruim 1900 leden tellen, en het doel is om zoveel mogelijk gezinnen een mooi pakket te kunnen geven.

15 oktober kunt u onze toppers vinden bij de Vomar Brandpunt in de stad van de zon. wij zullen aanwezig zijn tussen 09.30 uur – 17.00 uur.

wij zijn onwijs dankbaar voor het openstellen van de winkels, waarbij wij zeer hartelijk verwelkomt zijn, en de klanten die ons geholpen hebben om dit voor elkaar te krijgen. hier kunnen wij jullie niet genoeg voor bedanken.