Terugblik op de maand December

December is altijd de drukste maand van het jaar voor onze stichting. wij zijn al vanaf oktober heel druk bezig geweest met de voorbereiding voor de kerstpakketten.

dit betekend dat wij meerdere winkelacties hebben gehad om zoveel mogelijk voedingsmiddelen te ontvangen om zoveel mogelijk kerstpakketten te kunnen samenstellen voor de mensen die onder onze doelgroep vallen.

Uiteraard hebben wij het onszelf niet gemakkelijk gemaakt, want we hebben bij het samenstellen rekening gehouden met het aantal gezinsleden, allergieën zoals Lactose intolerantie, notenallergie, glutenvrij etc. maar ook hebben wij rekening kunnen houden met geloofsovertuiging waardoor wij meerdere halal pakketten hebben kunnen maken.

uiteindelijk hebben wij 150 kerstpakketten kunnen maken.

Ons jaar hebben wij mogen afsluiten met een knaller dankzij tafelronde 144 te Heerhugowaard.

zij hebben in de nacht van 28 op 29 december voor alle leden die zich aangemeld hadden verse oliebollen gebakken. dit zijn uiteindelijk 1000 oliebollen geworden die per 10 verpakt waren.

wij zijn zo ongelofelijk dankbaar voor alle hulp van zo veel donateurs. dat het gewoon onmogelijk is om deze allemaal in 1 bericht te benoemen.

uiteraard kunnen jullie al onze donateurs vinden op onze website.