inzamelingsacties

zoals jullie van ons gewend zijn, zitten wij absoluut niet stil. 15 oktober hebben wij een inzameling gehad bij de Vomar brandpunt in Heerhugowaard. daar hebben wij 36 bananendozen vol voedsel gedoneerd gekregen.

Vandaag hadden wij een inzameling bij de Albert Heijn in hoefplan waar wij maar liefst 38 bananendozen vol voedsel gedoneerd hebben gekregen. beide winkels zijn wij ongelofelijk dankbaar. en wat hebben wij een hoop liefdevolle reacties van hun klanten mogen ontvangen.

al dit voedsel is heel hard nodig om voor de feestdagen mooie kerstpakketten samen te kunnen stellen voor gezinnen die net overal buiten vallen. en aangezien er op dit moment al ruim 170 aanvragen ingediend zijn voor een kerstpakket zullen wij zeker nog even doorgaan met inzamelen.

daarnaast zijn wij begonnen met voedsel inzamelen voor het maken van noodpakketten. hoe wij hier vorm aan gaan geven komen wij later op terug. dit hangt af van het aantal inzamelingen die wij het volgende jaar kunnen realiseren en hoeveel er gedoneerd zal worden.

Vomar Brandpunt met op de foto onze topper Nina. zij is bij ons begonnen als stagiaire en is daarna gebleven als vrijwilligster.

Foto is genomen bij Albert Heijn Hoefplan. onze prachtige banner en spandoek zijn mede mogelijk gemaakt door Geenpuntmedia.nl