De maand December was meer dan geslaagd

Afgelopen maanden zijn wij intensief bezig geweest met de kerstpakketten waardoor wij wat stiller zijn geweest op de website. Uiteindelijk hebben wij maar liefst 200 mega pakketten weg mogen geven, verdeeld over 7 afhaalpunten.

Van JCI Heerhugowaard hebben wij een gigantische donatie mogen ontvangen. 200 speculaaspoppen en maar liefst 5000 euro. dit bedrag mochten wij besteden aan kerstpakketten, Noodpakketten en Paaspakketten, Hierdoor hebben wij de kerstpakketten kunnen aanvullen met kerststollen en andere voedingsmiddelen waar wij net niet voldoende voor hadden. tijdens het uitdelen kwamen er ook nog eens 3 sterkte mannen van JCI Heerhugowaard ons helpen. en dat hebben ze geweten. want de kerstpakketten waren niet te tillen. dus ze zullen de dag daarna zeker spierpijn hebben gehad.

Van Tafelronde 144 kregen wij ook een mega donatie, namelijk 144 cadeaubonnen van de Intertoys met elk een waarde van 15 euro, De Intertoys Heerhugowaard heeft hier nog voor alle kinderen met een cadeaubon een extra cadeau aan toegevoegd ter waarde van 10 euro. De bonnen hebben wij samen met de kerstpakketten uitgedeeld aan alle kinderen tussen de 4 en 17 jaar. alsof dat nog niet genoeg was hebben zij ook nog eens een donatie geschonken van maar liefst 2850 olie/krentenbollen. deze hebben wij op 30-12 uitgedeeld aan alle leden

Naast deze prachtige donaties hebben wij ook nog van meerdere bedrijven en particulieren een donatie mogen ontvangen van de energie vergoeding. ook deze bedragen zullen ten goede komen aan onze leden.

sinds deze maand zijn wij begonnen met het aanbieden van Noodpakketten. deze zullen volledig op maat gemaakt worden, hierin wordt rekening gehouden met de gezinssamenstelling en met allergieën zodat er geen verspilling is. De noodpakketten worden aan mensen aangeboden die het het hardste nodig hebben. u kunt hierbij denken aan mensen die in het traject voor de voedselbank zitten of net buiten de norm van de voedselbank vallen. vorige week hebben wij het eerste Noodpakket mogen uitreiken. deze is met veel liefde samen gesteld en met liefde ontvangen.

Uiteraard hebben wij nog meer gedaan in de maand december maar het is helaas te veel om allemaal te benoemen.

Wij willen graag een ieder bedanken voor de hulp die wij het afgelopen jaar hebben gekregen.

In het bijzonder willen wij graag de volgende donateurs bedanken.

Stichting Doesgoed voor al die fantastische matches die wij dankzij jullie hebben gemaakt

Horizon college Logmotion voor de geweldige samenwerking, de ruimte die wij tot onze beschikking hebben gekregen en niet te vergeten alle leerlingen die zo hard gewerkt hebben om onze kerstpakketten op tijd ingepakt te hebben. Zonder jullie hulp was dit nooit gelukt.

geenpuntmedia, opsteker media, de jong reclame bedanken voor alle reclame materiaal die wij van jullie hebben gekregen.

JCI Heerhugowaard voor de prachtige donaties in zoveel speculaaspoppen als een enorm mooi geldbedrag van 5000 euro. Ook de gezellige middag waarbij wij 3 super leuke mannen tot onze beschikking kregen om ons te helpen.

Tafelronde 144 voor de 144 intertoys bonnen die wij in de kerstpakketten konden doen voor alle kinderen tussen de 4 en 17 jaar.

Rodi Media, Dijk en Waard Centraal, nhnieuws voor de lieve woorden op de voorpagina en de media aandacht

Stichting Manna voor de wekelijkse donaties aan verse groentes en fruit. Hier hebben wij heel wat gezinnen mee kunnen helpen.

Bakkerij Jonker voor al het brood dat wij dankzij jullie mochten uitdelen.

De Geist Sint pancras voor al het uitzoeken van de kleding die wij ontvangen hebben.

Jumper Hoorn voor alle donaties in diervoeding en dierenbenodigdheden. Dankzij jullie hebben heel wat leden niet de keus hoeven maken om hun geliefde huisdier te moeten afstaan.

Albert heijn Roze Flamingo, Lidl De Mare, Hema langestraat, Albert heijn middenwaard, Dekamarkt middenwaard, Xenos de mare, Albert heijn heiloo, Albert heijn op ‘t landplansoen, Vomar Brandpunt, Etos Middenwaard, Etos de Mare, Xenos Schagen, Jumbo Schagen, Albert heijn de Mare, Albert heijn Overstad, Albert heijn Geert groteplein, de wibra, Albert Heijn Hoefplan, Dekamarkt Sint pancras Albert heijn Schagen, Jumbo Paardenmarkt, Xenos Wendelaarstraat, Hema Middenwaard, intertoys Middenwaard, netto vismarkt ijmuiden, Slimpie, keurslager Arie Klaver voor alle mooie donaties die wij van jullie hebben ontvangen en voor de mogelijkheid om winkelacties te mogen doen. Dankzij jullie hulp hebben wij heel veel mensen kunnen helpen en maar liefst 200 kerstpakketten kunnen maken en uitgeven.

Transportbedrijf Koopman BV voor de financiële bijdrage

Alle particulieren donateurs willen wij graag bedanken voor de bijdragen in welke vorm dan ook.

Het armoedefonds voor de donaties in verzorgingsproducten, condooms, zwangerschapstesten en meer.

Drucom voor het bijwerken van onze website, en het bouwen van een nieuwe website achter de schermen.

Brainbloks, Wemy’s, jump city, Stichting samen helpen Opdam, Stichting Present, hotel equip, VU Cinema Alkmaar, zwembad de bever, medicatie Art, bakreizen, intratuin, Dr Smith, ict van morgen willen wij bedanken voor de gave donaties die wij van jullie hebben gekregen, heel wat leden hebben hier profijt van gehad.

Daarnaast hebben wij uiteraard ook een heleboel donateurs die graag anoniem wensen te blijven. Ook deze willen wij heel erg bedanken voor alle steun dit jaar.

By Kany, Knip it, Theatro en Zoess voor de knipbeurten die jullie hebben weg gegeven.

Als laatste maar zeker niet het minst belangrijke willen wij graag al onze vrijwilligers bedanken voor hun harde werk en inzet. Dankzij jullie hebben wij als team heel wat voor elkaar gekregen dit jaar.

Mochten wij donateurs vergeten zijn dan is dat echt niet bewust gedaan en willen wij jullie evengoed onwijs bedanken voor alle steun en hulp die wij hebben mogen ontvangen.

Wij wensen een ieder fijne feestdagen en een geweldig 2023. Wij hopen dat wij volgend jaar opnieuw op jullie steun kunnen rekenen.

Veel liefs het volledige team van Stichting Hulp voor Minima Noord Holland.

Wij zijn zo dankbaar voor alle hulp die wij hebben mogen ontvangen het afgelopen jaar en hopen op een nieuw jaar waarin wij nog meer mensen mogen en kunnen helpen.

https://www.rodi.nl/…/jci-heerhugowaard-deelt…

Studenten pakken kerstpakketten in voor minima: “Belangrijke levensles” (dijkenwaardcentraal.nl)