De maand December was meer dan geslaagd

Afgelopen maanden zijn wij intensief bezig geweest met de kerstpakketten waardoor wij wat stiller zijn geweest op de website. Uiteindelijk hebben wij maar liefst 200 mega pakketten weg mogen geven, verdeeld over 7 afhaalpunten.

Van JCI Heerhugowaard hebben wij een gigantische donatie mogen ontvangen. 200 speculaaspoppen en maar liefst 5000 euro. dit bedrag mochten wij besteden aan kerstpakketten, Noodpakketten en Paaspakketten, Hierdoor hebben wij de kerstpakketten kunnen aanvullen met kerststollen en andere voedingsmiddelen waar wij net niet voldoende voor hadden. tijdens het uitdelen kwamen er ook nog eens 3 sterkte mannen van JCI Heerhugowaard ons helpen. en dat hebben ze geweten. want de kerstpakketten waren niet te tillen. dus ze zullen de dag daarna zeker spierpijn hebben gehad.

Van Tafelronde 144 kregen wij ook een mega donatie, namelijk 144 cadeaubonnen van de Intertoys met elk een waarde van 15 euro, De Intertoys Heerhugowaard heeft hier nog voor alle kinderen met een cadeaubon een extra cadeau aan toegevoegd ter waarde van 10 euro. De bonnen hebben wij samen met de kerstpakketten uitgedeeld aan alle kinderen tussen de 4 en 17 jaar. alsof dat nog niet genoeg was hebben zij ook nog eens een donatie geschonken van maar liefst 2850 olie/krentenbollen. deze hebben wij op 30-12 uitgedeeld aan alle leden

Naast deze prachtige donaties hebben wij ook nog van meerdere bedrijven en particulieren een donatie mogen ontvangen van de energie vergoeding. ook deze bedragen zullen ten goede komen aan onze leden.

sinds deze maand zijn wij begonnen met het aanbieden van Noodpakketten. deze zullen volledig op maat gemaakt worden, hierin wordt rekening gehouden met de gezinssamenstelling en met allergieën zodat er geen verspilling is. De noodpakketten worden aan mensen aangeboden die het het hardste nodig hebben. u kunt hierbij denken aan mensen die in het traject voor de voedselbank zitten of net buiten de norm van de voedselbank vallen. vorige week hebben wij het eerste Noodpakket mogen uitreiken. deze is met veel liefde samen gesteld en met liefde ontvangen.

Uiteraard hebben wij nog meer gedaan in de maand december maar het is helaas te veel om allemaal te benoemen.

Wij zijn zo dankbaar voor alle hulp die wij hebben mogen ontvangen het afgelopen jaar en hopen op een nieuw jaar waarin wij nog meer mensen mogen en kunnen helpen.

https://www.rodi.nl/…/jci-heerhugowaard-deelt…

Studenten pakken kerstpakketten in voor minima: “Belangrijke levensles” (dijkenwaardcentraal.nl)